Lt En Ru

+370 45 581111 +370 698 73030 [email protected]

Stipriausi Lietuvoje darbo laikas

Registratūra: 8:00-19:00

Sporto salė: 8:00-20:00

Reabilitacija

Reabilitacija (mankštos, masažai, kinezioteipavimas, įvairios fizioterapinės procedūros) daugeliu atvejų didele dalimi nulemia gerus įvairių traumų  gydymo rezultatus, o taip pat yra labai svarbi kompleksinio gydymo sudėtinė dalis kenčiant dėl įvairiausio pobūdžio sveikatos sutrikimų: nugaros skausmų, raumenų, sausgyslių, raiščių bei sąnarių ligų, laikysenos sutrikimų, įvairios kilmės paralyžių, nutukimo ir pan.  Todėl mūsų klinikoje šiai veiklos sričiai skiriamas ypatingas dėmesys.

Kiekvienam pacientui sudaromos individualios mankštų programos atsižvelgiant ne tik į jo sveikatos problemas, bet ir į amžių, fizinę būklę, siekiamą tikslą ir net pomėgius. Stengiamės, kad fizioterapinis gydymas be viso kito teiktų ir malonumą, garantuotų gerą nuotaiką.

Pacientams pageidaujant, sudaromos programos savarankiškam darbui namuose, apmokome, kaip taisyklingai atlikti mankštos pratimus, rekomenduojame ir, esant reikalui, padedame įsigyti pagalbines priemones.

Laukiame ir sveikų, tačiau norinčių pagerinti savo fizinę (tuo pačiu ir emocinę) būklę klientų!

Kineziterapijos ir masažo specialistus galima išsikviesti ir į namus, darbovietes

Mūsų klinikoje dirba šie kineziterapijos ir masažo specialistai: Sandra Neniškienė, Asta Kunčienė, Indrė Matukaitienė, Olegas Lukminas.

Reabilitacijos skyriaus darbo laikas:  8 – 20 val. darbo dienomis. Taip pat dirbame šeštadieniais!

Telefonas pasiteiravimui bei registracijai  +370 65679690 (Olegas)

Mes tikime, kad mūsų specialistų kvalifikacija, jų nuoširdus darbas, ir jauki aplinka nenuvils nė vieno čia apsilankiusio.